meet  the

team

 • Maarten Driessen

  Ik ben al bekend met NYMMT sinds ik 8 jaar geleden in Rotterdam kwam studeren, maar ik heb zelf nooit hardgelopen of er aan gedacht om dat te gaan doen. Ik wil de marathon onder de 5 uur uitlopen, omdat mij dat een acceptabele tijd lijkt voor iemand die 16 weken kan trainen. De uitdaging grijp ik graag met beide handen aan en ik zie een mooie kans om op hetzelfde moment meteen weer eens goed fit te worden.

 • Eline Boink

  Aan het begin van mijn studententijd had ik het sporten nogal verwaarloosd, maar ik ben sinds een aantal jaar weer fanatiek bezig. Ik vind Kids Run Free een enorm mooi initiatief. Hiermee kan ik met het hardlopen kinderen ook laten sporten. Vandaar dat ik toch voor heb gekozen om naast mijn bestuursjaar en het afronden van mijn beide studies de halve marathon wil lopen. Ik hoop dat ik door de gezamenlijke hardloopsessies wordt meegesleept en uiteindelijk goed getraind een mooie tijd neer kan zetten. Wellicht houd ik er uiteindelijk een stiekeme liefde voor hardlopen aan over.

 • Frederiek Smeets

  Tijdens de middelbare school heb ik jarenlang met plezier gehockeyd en hardgelopen. Ik heb in mijn eerste jaar als student alle sportieve activiteiten op een bijzonder laag pitje gezet. Dit jaar wilde ik daar verandering in brengen. Het rennen van een halve marathon vind ik een mooi streven. Zeker om samen met een groep te doen en ook nog eens geld op te halen voor een goed doel. Dat maakt het alleen maar nog mooier!

 • Wouter Maas

  In mijn jeugd was ik een sportief ventje. Ik heb op hoog niveau gejudood en mijn middelbare schooltijd gevuld met verschillende vechtsporten. Op het moment dat ik mijn geboorteplaats inruilde voor Rotterdam is het helaas vrij snel bergafwaarts gegaan met die topconditie. Na een kilometertje rennen was ik al buiten adem. Ik heb dit jaar nog maar drie vakken openstaan, waardoor ik op zoek ben gegaan naar een invulling voor al die vrije tijd. Mijn keuze viel op NYMMT, mede ook door de mooie verhalen van Tycho van der Scheer, een maatje die vorig jaar deel uitmaakte van het NYMMT-team. Je eigen grenzen verleggen en daarnaast ook nog de levens van mensen die het wat minder goed hebben een stukje beter maken: dat is waar de NYMMT om draait en precies wat mij erg aantrok.

   

 • Okke Bergers

  Ik heb altijd al affiniteit met hardlopen gehad, waar ik vanaf een jaar of 14 serieus mee bezig ben geweest. Ik ben hier uiteindelijk mee gestopt, maar heb besloten de draad weer op te pakken. Toen kwam NYMMT als geroepen. De NYMMT heeft mij de mogelijkheid gegeven om mijn persoonlijke hardloopambities te combineren met het inzetten voor een goed doel. Daarnaast is de gezelligheid van de groep een reden geweest om mij hier volledig voor in te zetten.

 • Jan Piscaer

  Voor ik ging studeren liep ik graag hard, echter is dit in de loop der jaren steeds verder op de achtergrond geraakt. Ik vind hardlopen nog steeds erg leuk, waardoor ik heb besloten de afgelopen zomervakantie nieuwe hardloop schoenen aan te schaffen. Nu loop ik sinds september mee in het NYMMT team! Door de leuke groep dames en heren ben ik erg gemotiveerd om een marathon te gaan lopen. Mijn plan is om tegelijkertijd zoveel mogelijk geld op te halen voor ons gekozen goede doel.

 • Daniël Wissink

  Vorig jaar was ik ook al van de partij en het is mij allemaal erg goed bevallen. Het marathon virus heeft mij blijkbaar gegrepen. Het is voor mij nu zaak om mijn tijd en sponsorbedrag te verbeteren. Dit jaar zijn er een aantal positieve veranderingen doorgevoerd bij NYMMT, die niet alleen de sportieve prestaties ten goede komen maar ook het werven van sponsorgelden. Kortom, ik verwacht een mooi jaar in meerdere opzichten.

 • Saskia van Bergen

  Myrthe Pieterman schreef ons vorig jaar in voor de halve marathon van Amsterdam. Door het succes van de ringvaart was ik even vergeten dat roeien en hardlopen toch echt heel anders waren. Met NYMMT wil ik dit jaar proberen om echt goed te gaan (leren) hardlopen en dat personal record van vorig jaar (2 uur en 31 minuten) eens goed te verbeteren! Ik wil niet alleen mijn eigen record verbeteren, maar ook samenwerken om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel Kids Run Free. Sporten zou voor iedereen binnen handbereik moeten zijn en daar hoop ik aan mee te werken door met NYMMT te gaan lopen.

 • Sam Louisevan der Giesen

  Ik ben van jongs af aan al een gemotiveerde sporter geweest en ben altijd opzoek naar een nieuwe sportieve uitdaging. Zelfs de hitte en verleidelijke terrassen in Madrid konden mij niet stoppen om de hardloopschoenen wekelijks weer aan te trekken. Eenmaal terug in Nederland wordt dit voor mij het perfecte moment om voor de halve marathon te trainen. Ik kijk er nu al naar uit om met een geweldig team de finish te passeren.

 • Eva Duinker

  Wanneer ik hoorde van de groep NYMMT wilde ik me daar graag bij aansluiten. Zij trainen samen voor de marathon en lopen ook nog eens voor het goede doel Kids Run Free! Dat klonk voor mij natuurlijk als muziek in de oren! Hierdoor was het ook geen hele moeilijke keuze om mij bij deze groep aan te sluiten. Hoe mooi is het dat je kan werken aan een gezonde levensstijl en tegelijkertijd  inzetten voor zowel de kinderen in de UK als die van Rotterdam.

 • Daan Starrenburg

  Sinds het begin van mijn studententijd is hockey op een laag pitje komen te staan. Om dit te compenseren ben ik rondjes plas gaan lopen. Het lopen van een marathon heb ik echter altijd al als een grote uitdaging gezien. NYMMT biedt mij daarvoor de ideële gelegenheid. Namelijk in groepsverband een marathon lopen voor een goed doel!

copyright © 2017