Donatie van € 10.500 aan EJO Burundi

NYMMT 2016 heeft € 10.500 op weten te halen het afgelopen jaar. Zoals afgesproken met EJO Burundi wordt dat morgen naar hen overgemaakt. Dit bedrag wordt aangewend voor de bouw van drie nieuwe schoollokalen bij een basisschool in Rumonge, Burundi.

2016.10.06.Nymmt.cheque.EJO (21)Tijdens de lunch, gesponsord door happy day tours, met NYMMT ’16 en het bestuur van EJO Burundi werd de cheque overhandigd aan Ditte, de voorzitster.

Wij vertelden over ons NYMMT-avontuur, de keuze om de marathon in Praag te doen, hoe het ons afgegaan is met het binnenhalen van sponsoren en hoe de marathon zelf gegaan is. We hoorden hierna over de situatie in Burundi, de plannen die EJO nog had liggen voor de school en kregen als dank allemaal een mooie fles in de handen gedrukt!

Dank, EJO Burundi, voor jullie betrokkenheid en enthousiasme voor ons project. Dank aan iedereen die het mogelijk gemaakt heeft dat wij de marathon allemaal uitgelopen hebben en aan hen die ons geholpen hebben zodat wij dit prachtige bedrag kunnen doneren aan EJO Burundi.

Het was een prachtig en leerzaam project voor ons alle zeven en verwachten dat de aankomende jaren een net zo mooi, al dan niet beter, resultaat geboekt wordt!